Those days

IMG_1365.JPG

Jeg føler jeg har vært på ferie. Både med tanke på været og alt det kjekke vi har opplevd siden jeg tok frihelg på fredag. Det er mulig jeg kommer til å føle på blåmandags-følelsen i morgen.

IMG_1367.JPG

I dag tok vi som sakt turen inn til Eriklia besøksgård og hundre bilder og masse inntrykk senere ligger en stk liten prinsesse å sover i sengen sin. Siden det ble tatt så mange bilder har jeg litt av en sorteringsjobb å gjøre og den gidder jeg rett og slett ikke å ta i kveld så bildene derfra kommer i et eget innlegg.

IMG_1366.JPG

Valget på antrekk klaffet litt bedre i dag enn i går og jeg hadde på meg denne fine kjolen fra merket AX Paris.

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
IMG_1360.JPG
IMG_1359.JPG
IMG_1358.JPG

Jeg begynner å få en solid samling av omslagskjoler med volanger og blomsterprint i skapet nå. Jeg digger dem💃