1 mai

FullSizeRender.jpg

1 mai og russetid. Det var så rart å se en russ igjen i dag. Jeg hadde helt glemt at russ fortsatt finnes. Og fikk meg til å mimre tilbake til min russetid. En tid jeg aldri ville vært foruten men samtidig en tid jeg aldri ville opplevd igjen. Jeg tror ikke at jeg ville vært så tilfredsstilt med livsstilen min i dag som samboer og mamma om jeg ikke hadde fått levd ut ungdomstiden med venner, fest og lite ansvar. Jeg tror at alle sammen har gått av en slik periode i livet sitt for å klare å felle til ro senere. Jeg er hvertfall veldig glad for at jeg kan sitte hjemme om lørdagskveldene nå og ikke tenkte på hva som foregår ute på livet og på hva jeg «går glipp av»

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Kos dere med russetiden kjære russ. Det er hele livet akkurat nå, men gled dere til dere finner ut hva hele livet egentlig er❤️ -subjektivit talt her. Det  jeg anser som hele livet trenger ikke å være det samme som deg. Men alt til sin tid. 

Vel, jeg gleder meg til å våkne opp sammen med familien min i morgen på 1 mai og tilbringe dagen sammen. -og får hodepine bare av å tenke på «hangover»