Avlastning

IMG_0219.PNG

Min kjæreste- og bedre halvdel er kommet hjem og babycallen har offisielt byttet nattbord til andre siden av sengen. Jeg gir med glede fra meg nattevakta nå. Neida. Nettene er så mye bedre nå enn hva de har vært så jeg skal ikke klage.  Lille E har sovet hele seks netter på rad nå. Bank i bordet! Jeg går stille i dørene, og tør ikke å nyte den nye tilværelsen, og venter egentlig bare på at hun skal få en ny tann eller en ny forskjølelse som ender med mye nattevåk igjen. 

IMG_0216.JPG
IMG_0217.JPG

Men alt går så mye lettere når man er to, å kan dele på. Nå som han er hjemme igjen har jeg fått tid til å ta litt antrekssbilder. (Noe jeg ikke har tatt meg tid til er å stryke skjørtet mitt, som tydeligvis kom veldig godt frem på bildene🙈)  

IMG_0214.JPG
IMG_0237.JPEG
IMG_0213.JPG

Dette antrekket er så digg. Skjorten er i det mykeste stoffet og skjørtet er i litt mere sportslig glatt stoff. Dette kan jeg bruke både til hverdags og fest, alt ettersom hva jeg styler det opp med. 

IMG_0198.JPG
IMG_0199.JPG

Jeg går i bare armer, for det er så lettvindt å bare ta en oversized cardigan over, men ullstrømpisen kunne jeg ikke droppe. Lysere kvelder betyr at jeg kan knipse mere bilder etter E’s leggetid og det ser jeg frem til. 

Jeg har hadt brudepynting på jobb i dag, hun ble så fin, og i skrivende stund sitter vi i bilen på vei til fjellet.  

God helg❤️