DIY -påskepynting

IMG_0409.JPG

Jeg har alltid vært kreativ og likt å lage ting. Jeg kan ikke få sakt det nok hvor takknemlig jeg er for å kunne drive med slikt sammen med min egen datter nå. I dag fylte vi spisebordet med masse påskeartikler som vi kunne pynte på. Alt du ser fra trefigurer, klistremerker og plastikkegg fant jeg på Flying Tiger Copenhagen til en veldig rimelig penge. Vi satt å trøyde oss lenge, mye lengre enn hva jeg hadde sett for meg at en ettåring kunne gjøre. Nå har kvistene med gåsunger på blitt pyntet så fint til påske. 

Påskepynt fra Flying tiger Copenhagen
Påskepynt fra Flying tiger Copenhagen
IMG_0408.JPG
IMG_0407.JPG
Påskepynt fra Flying tiger Copenhagen
IMG_0398.JPG
Påskepynt fra Flying tiger Copenhagen
Påskepynt fra Flying tiger Copenhagen
Påskepynt fra Flying tiger Copenhagen
Påskepynt og gåsunger
Påskepynt og DIY prosjekt fra Flying Tiger Copenhagen
IMG_0405.JPG
IMG_0401.JPG

Det snør og lysner opp annenhver time utenfor. Blir det skipåske, eller blir det vårpåske? Gule påskekyllinger og påskegodt blir det uansett. Etter at jeg har publisert dette innlegget skal jeg begynne å lage påskegodisen som skal være i egget til lille E. Jeg har fri fra jobb denne uken, så da er det mye tid til å drive med slike koselige ting.