Se så flott

IMG_1678.JPG

Jeg vet egentlig ikke hvordan jeg skal begynne å ordlegge meg, så jeg sier det bare helt enkelt; lille E har fått seg Nordmørsbunad! Bestemor har sydd nordmørsbunaden til lille E. Jeg er så takknemlig. Tenk at vi skal få kle opp lille E med denne staselige drakten til årets 17 mai. Det blir stort.

IMG_1675.JPG
IMG_1679.JPG

Vi har tatt mål, vært på prøving og i dag ble den ferdig og vi kunne endelig ta den med oss hjem. Hun hadde også sydd egen oppbevaringspose til bunaden hennes. Bestemor er så flink.

IMG_1676.JPG
IMG_1680.JPG

Og jeg vet egentlig ikke helt hvordan man takker noen for noe så stort så det minste jeg kunne gjøre var å skrive et fint kort og overrekke en bukett med den fine maisesongblomsteren Peoner. 

IMG_1674.JPG
IMG_1682.JPG
IMG_1681.JPG

Vel, fredagskvelden her i hus kommer til å gå med til rydding av hus og pakking i bil, for vi skal kjøre til Brønnøysund i morgen hvor vi også skal feire 17 mai i år. Ser frem til å feire 17 mai i en annen by for første gang. Så i år får Nordmørsbunaden luftet seg i Brønnøysund.