På langtur

IMG_1772.JPG

I skrivende stund sitter jeg i bilen sammen med familien min og vi er på vei til Brønnøysund. Tidligere har jeg og Erle kun sittet på med bilen til Trondheim for å ta fly resten av reisen da lille ikke har tålmodighet til å sitte så lenge i bil, men denne gangen tenkte vi å gi det en sjanse. Vi valgte derfor å kjøre på natten slik at lille sover seg gjennom hele turen.

IMG_1776.JPG
IMG_1773.JPG

Vi bommet skikkelig på fergetidene og kom to minutter for sent til ferga og den neste gikk ikke før om 5(!) kvarter. #helgeruter -som om denne turen ikke er lang nok i seg selv. Vel, jeg talte til ti inni meg og tenkte at vi kunne kjøpe mat på kiosken, istedenfor å stoppe senere, siden vi likevel måtte vente her. Den var såklart stengt. Men det som tok kaka var da vi trodde at vi hadde glemt av «bæ» aka kosebamsen til lille. -den er like viktig som smukken når hun skal sove. Det kunne blitt krise. Vi kunne like godt snudd å kjørt hjem igjen, men den hadde heldigvis bare gjemt seg godt inni et teppe her i bilen. Det er veldig søtt når disse små blir så glade i en bamse, men det er ikke kult når denne bamsen blir borte og man ikke bare kan dra å kjøpe en ny der og da. For jeg kan love deg at det hjelper ikke å finne frem en av de  tyve andre bamsene.

IMG_1778.JPG
IMG_1777.JPG

Jeg håper vi har brukt opp uflaksen vår for denne turen og at den går strøkent videre, for vi har fortsatt mange timer igjen foran oss.

IMG_1775.JPG
IMG_1779.JPG

Men vi koser oss. Her har vi kjøleskap, puter og pledd og Fredrik har laget et eget data-/mat bord til meg for anledningen. Søte, flinke handymannen min❤️får litt forsmak på pensjonisttilværelsen her vi sitter med hver vår kaffekopp.

IMG_1774.JPG