Basics til fotografering

IMG_1804.JPG

Vi fikk melding fra barnehagen om at de i neste uke skal ha barnehagefotografering, og der fikk jeg en unnskyldning til å handle inn litt nye klær til lille igjen. Til fotografering er det det et tips å ha på seg nøytrale klær. Klær som ikke går ut på moten for da blir fotografiet så fort gammelt også. Basics i endten svart eller hvitt kombinert med jeans er en vinner her og derfor ble det nettopp det.

IMG_1814.JPEG

Jeg kjøpte nylig to slike jeanstightser, en lys og en mørk, til henne og disse buksene kombinert med dette her har vi mange antrekk og å sette sammen utover våren og sommeren.

IMG_1801.JPG
IMG_1806.JPG
IMG_1813.JPEG

Jeg gleder meg forresten veldig til å se bildene av henne som en profesjonell har tatt, for til nå så har jeg tatt alle bildene av henne selv.