Rolige dager

IMG_1858.JPG

Hei fra Brønnøysund og «hotellet» til svigermor og svigerfar. Dette tror jeg er første gangen jeg er her og været er dårlig. Regn, kald vind og få varmegrader. Men vet du, det gjør meg ingen verdens ting akkurat nå. Egentlig så er det ganske beroligende at været er så dårlig for da kan vi være inne å kose oss og slappe av uten å få dårlig samvittighet. For det er akkurat det jeg trenger nå. Å slappe av litt.

IMG_1855.JPG
IMG_1856.JPG
IMG_1857.JPG
IMG_1860.JPG

Jeg har sakt det før og jeg sier det igjen. Denne leiligheten er så fint og delikat innredet. Den gir skikkelig gode vibber. Jeg kunne gått rundt å tatt detaljebilder en hel dag her inne. Jeg elsker sammensetningen med materialer og farger her inne. Alt gir en lett og sommerlig følelse.

IMG_1859.JPG
IMG_1861.JPG
IMG_1854.JPG
IMG_1862.JPG