Årets 17 mai

IMG_2142.JPG

Hei fra Kristiansund. I femtiden i går ble bunad byttet ut med joggis og sportsbh -for en befrielse, haha!...(det er like stas å ta av bunaden som på) og kjøreturen hjem begynte. Nå sitter jeg i pausen på jobb å ser gjennom gårsdagens bilder. For en fin dag vi hadde.

IMG_2135.JPG
IMG_2144.JPG
IMG_2174.JPG
IMG_2170.JPG
IMG_2119.JPG

Dagen startet med å bli vekket av at russen nærmest hadde vandrende diskotek i gatene og 17 mai følelsen inntraff på sekundet. Vi spiste felles frokost til svigers med alt du kan tenke deg av god mat på bordet før vi dro hjem til farmoren til Fredrik for å se på toget. Bedre plassering skal man lete lenge etter. Der satt vi på markterassen hennes. Koste oss med kaffe og kake under parasollen og så på at toget gikk forbi bare noen meter unna.

IMG_2134.JPG
IMG_2101.JPG

Vi fulgte toget som endte på barneskolen som Fredrik har gått på, som nå tante- og onkelbarna våre går. Der var det taler, kjøp og salg av kake og is og konkurranser i de tradisjonelle 17 mai lekene. En skikkelig god gammeldags 17 mai.

IMG_2201.JPG
IMG_2102.JPG
IMG_2143.JPG
IMG_2114.JPG
IMG_2109.JPG

Vi spiste verdens beste kjøttsuppe hos søsteren til Fredrik før vi dro videre til fadderne til Erle for litt Tapas. Om jeg var mett i går? -JA! Lille E gikk så fin i bunaden sin hele dagen, fulgte interessert med på toget og hadde en kjempefin dag med masse is, lek og inntrykk.

IMG_2137.JPG

Jeg er veldig glad for at vi valgte å feire 17 mai her. Det er første gangen jeg feirer 17 mai i en annen by enn min egen og skulle vi feire i en annen by så var det veldig passende å gjøre det nå før lille begynner å bli så stor at hun får egen fane å gå bak i toget her hjemme i både barnehage og hobby/idrett. Det var litt rart å ikke tilbringe denne dagen med lillebror (noe jeg har gjort i hele hans tjuefire års lange liv)  som har bursdag på 17 mai, men han spiller for et fotballag i Sverige og bor for øyeblikket der. -voksenlivet har banket på døra hos han også hvor mamma ikke kan arrangere bursdagen hans hvert år.

Vel, dette ble et veldig langt innlegg. Avslutter med å takke alle som bidro til at denne dagen ble fantastisk.