I det siste

IMG_2227.JPG

La oss spole helt tilbake til lørdagen hvor siste oppdatering fant sted. Det er ikke noe galt som har skjedd og jeg har det bare bra. Men de første dagene etter en friuke bortreist er det en del å ta igjen, så det har ikke vært så mye å meddele her. Og jeg gidder ikke å oppdatere bare for å gjøre det. Når jeg ikke har mere å komme med enn å fortelle om antall besvarte mail, fulle kundelister på jobb og en skittentøyskurv på hjemmebane som snart er tømt lar jeg heller være. Men nå måtte jeg bare titte innom for å fortelle at alt er bare bra. Siden jeg heller ikke har tatt noen bilder med kameraet de siste dagene legger jeg med de siste på kamerarullen på telefonen.

Jeg har kjøpt joggekitet til Thule vognen så nå har vi alle fem kitene. En joggetur er allerede tilbakelakt.

IMG_2226.JPG
IMG_2228.JPG
IMG_2225.JPG
IMG_2230.JPG


Jeg fortalte om at jeg har møblert om på stua men at tv-en fortsatt sto på kjøkkenøyen. Den er nå blitt flyttet for vi bestemte oss for å prøve denne møbelløsningen en stund, altså å bytte plass på sofagruppe og spisebordsgruppe. Vi har også kjøpt oss ny lampe til å ha over spisebordet. Det var jaggu på tide. Til nå har vi hadt tre spotter som var kjøpt i hu og hast på Jula før dåpen til lille E bare for å ha belysning i det hele tatt. Det var godt å få byttet de ut. Bildene er fra gårsdagens solnedgang.

IMG_2229.JPG
IMG_2231.JPG
IMG_2232.JPG