tilbake til det vanlige

IMG_2308.JPG

!7 mai og årets konfirmasjoner er et tilbakelakt kapittel og den vanlige hverdagen tilbake på jobb. Vi har fått inn sommerens nyheter og reiseprodukter i hyllene. Nå skal jeg jobbe mye med nye bilder som skal ut på frisørsalongens sosiale medier. Det er så gøy å lage flatlays og dekorere med nye utstillinger.

IMG_2306.JPG

På bloggen er har jeg fått en del tilbakemeldinger om at den lastes veldig treigt. Jeg trodde først at det bare var et problem hos meg og at problemet var at min mac er stapp full og trengte en skikkelig opprydning men det var ikke der problemet grunnet. I første omgang har jeg fjernet videoheaderen, og håper det vil gjøre bloggen raskere, hvis ikke må jeg gå grundigere til verks. Ahh, hater tekninske problem som jeg egentlig ikke har peiling på men som jeg bare må ta stilling til av og til som bloggeier og markedsansvarlig på jobb.

IMG_2305.JPG

Ha en fortsatt fin onsdag.