Kveldstur

IMG_2343.JPG

Vi hadde barnefri og vi tenkte å benytte sjansen til å gjøre noe vi ikke kan gjøre til vanlig lengre, nemlig å ta en spontan tur opp til Kvernberget på kveldstid. Valget sto mellom dét og dra ut på restaurant å spise.

IMG_2340.JPG
IMG_2339.JPG

Jeg er glad valget falt på kvernberget. Det var godt å få litt vind i håret. Og ikke tenke på annet enn meg selv. Du vet disse mammabekymringene; er hun for varm, er hun for kald, pannebånd eller lue, föret jakke eller tynnjakke, må vi snu nå eller rekker vi toppen. Hva er klokken, hun kan ikke sovne i bilen nå osv... listen er lang på alt som må tenkes på når barnet er med på tur. Og ikke minst var det godt å kunne fullføre samtaler med hverandre uten å bli avbrutt annethvert sekund med det ene eller det andre.

IMG_2338.JPG
IMG_2335.JPG
IMG_2337.JPG

Jeg tror jeg pratet i ett sett fra vi forlot døra til vi kom hjem igjen. Merket nesten ikke at vi hadde vært på tur. Det er godt jeg har funnet meg en «lytter» og ikke en «prater»

IMG_2341.JPG