Sesongavslutning

IMG_2389.JPG

                               -the 100-

De siste månedene har jeg og Fredrik vært med på ei enorm reise. Ei reise som strekker seg over nærmere 200 år og med flere verdens underganger. I kveld var det duket for sesongavslutning.

IMG_2391.JPG

Det hele startet veldig dårlig da jeg plutselig ikke kom meg inn på Netflix-kontoen min. Ingen ting stemte med mine opplysninger. Det var som om jeg aldri hadde hadt noen konto der. De siste årene har jeg gjevnlig fått mailer om at noen har forsøkt å logge seg inn på kontoene mine, både på mail og sosiale medier kontoer. Men nå hadde noen altså klart det. Jeg ringte Netflix sin kundeservice og fikk veldig god service. Fikk vite at det har vært aktivitet på kontoen, altså at det ikke bare var en datamaskin som har hacket seg inn, hvilket land det var fra og hva jeg måtte gjøre for å hindre i at det skal skje igjen. Men viktigst av alt; han fikk kontoen min opp å gå på minuttet og vi fikk se det vi skulle se. Nemlig, sesongavslutningen som vi har sett frem til hele dagen.

IMG_2394.JPG
IMG_2390.JPG
IMG_2393.JPG

 Jeg er egentlig ikke fan av filmer og serier i sciencefiction kategori, men denne likte jeg. Jeg er flau som ikke har klart å sett ferdig Avatar enda. Eller «enda» blir litt feil å si for etter å ha sovnet av på fem forsøk så gir jeg meg der. 

IMG_2392.JPG