Disney-tema

IMG_2473.JPG

I barnehagen denne perioden har de Disney som tema. Jeg liker å følge opp disse temaene på hjemmebane. Det er så gøy å se hvor mye hun lærer i barnehagen.

Så hils på disse to. Jeg tenker at istedenfor å velte legokassen og hun har hundre legoklosser å velge mellom så vil jeg ha fokus på disse to figurene, gjerne kun én og én, som består av syv klosser og å lære henne å sette sammen den.

IMG_2471.JPG
IMG_2474.JPG
IMG_2475.JPG

Jeg kunne også satt henne foran en Disney film på tv-en, for å introdusere henne for Disney, men vi ønsker å bruke tv-en som underholdning og læring så lite som mulig. Og det heldigvis (uheldigvis, neida) bryr hun seg svært lite om tv-en. Selv om jeg mange ganger kunne ønsket at jeg kunne brukt tv-en som «barnevakt» slik at jeg hadde fått mekket sammen middagen litt raskere. Men med nyskjerrige E på hofta eller på en krakk ved siden av som jeg er redd hun skal tråkke utfor på tar ting litt lengre tid. Litt for lang tid noen ganger. Tiden på ettermiddagene går jo så fort. Vi må liksom skyndte oss å spise middag slik at hun rekker å blir sulten igjen til kvelds.

IMG_2472.JPG

Jeg hadde veldig lyst å få til å lage minnie i form av pannekake også. Men med en sunn pannekakerøre med mye havregryn var ikke det så lett, og heller ikke når det var dette bildet jeg hadde i hodet🙈

FullSizeRender.jpg

-noen ganger er det enkle ofte det beste. Pannekakene ble runde og så laget jeg noen i miniversjon til Minnie og Mikke (altså lekeklossene) og der satt vi alle til bords i dag. Det var stas å spise middag med de. (lekeklossene ligger til vask nå for å si det slik 😅) -og gjett om det skal bli skikkelig stas å dra til Disney World om noen år å få hilst på de «virkelige» Minnie og Micke. Jeg gleder meg allerede. 

Apropos Amerika og Disney World; jeg fant disse gryteklutene på hytta som vi kjøpte i DisneyWorld da jeg var der for ti år siden. Disse var populære hos lille nå❤️ -hos meg selv også forsåvidt, jeg hadde helt glemt disse.

IMAGE.JPG
IMAGE.JPG