En hyllest

IMG_2486.JPG

En hyllest til oss selv og kjærligheten. Rundt disse tider for 7 år siden kom det en veldig fantastisk person i leiligheten min på vors. Et vors jeg husker at jeg egentlig ikke ville ha hjemme hos meg, men som jeg ble overtalt til å ha. Jeg husker jeg demonstrerte med å ha på med en rosa onepiece og med å ikke ha ordnet meg overhodet. Jeg satt på gulvet å spiste gårsdagens Mousakarester rett fra den ildfaste skålen, mens gjestene satt i sofaen ordnet å fin og klar for festligheter. Snakk om barnslig oppførsel. Fredrik satt i den minste sofaen min alene med Savanna på fanget å laget plass til meg ved siden av.

IMG_2488.JPG

Heldigvis deler vi sofa i dag også, syv år etter og med en haug av gjennomførte prosjekter sammen. Kjøp og salg av rekkehus, utleie av leiligheter, kjøp av tomt og nybygd bolig, kjøp og salg av biler, mange fantastiske turer innenlands og utenlands og det mest fantastiske av alt; at vi har en datter på snart to år som fyller hverdagen vår med så mye glede, kjærlighet og bekymringer som jeg ikke trodde var mulig.

IMG_2484.JPG
IMG_2483.JPG

Det måtte ha vært noe spesielt med stjernehimmelen den kvelden vi møttes. Jeg har fått printet den ut, slik den så ut for nettopp syv år siden med koordinater fra leiligheten min, å rammet den inn. Dette bildet står på soverommet vårt. Og jeg syns det er et skikkelig fint bilde. Det sier så mye❤️

IMG_2487.JPG