Melonis

FullSizeRender.jpg

De dagene hvor det var så varmt her kom jeg på at jeg kunne lage is ut av melonen. Jeg kjøpte et fat med med ferdig oppskjært melon. Noen trekanter brukte jeg til å stikke ut figurer med pepperkakeformer og resten av melonen moste jeg med en mixer og tilsatte litt vann til jeg fikk en fin røre. Dette helte jeg over i en isform. To typer iser har nå ligget i fryseren og er klare til å nytes. Vi har allerede prøvesmakt én og den var mer enn godkjent. 

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Neste gang jeg skal lage disse tenker jeg å tilsette blåbær og kanskje andre gode bær i melonvannet. Sunt og forfriskende til store og små i sommervarmen.