Hyttero

IMG_2542.JPG

Hei i lørdagskvelden. Håper du har en fin helg eller tilogmed har tatt langfredag i forbindelse med helligdag på torsdag. Jeg har hadt det veldig fint, men også litt travelt. Jeg og lille E kjørte til hytta på onsdagen, hun ble igjen der med mamma og pappa, mens jeg kjørte tilbake på torsdagskveld for å jobbe i frisørsalongen på fredag og i dag. I dag har jeg pyntet brud med følge. Dem ble så fine.

IMG_2530.JPG
IMG_2539.JPG
IMG_2531.JPG
IMG_2538.JPG

Og nå sitter jeg på hytta igjen. Litt mye kjøring, men ellers ingen ting å klage på. Det var så godt å se lille E igjen. Jeg rakk akkurat frem før leggetid. Vi har hadt barnevakt til henne tidligere, men da har jeg ikke vært mere enn fem-ti minutter unna henne. Å tenke på at jeg nå var tre timer unna var litt uvant.

IMG_2541.JPG
IMG_2543.JPG

Middagen er i magen og det er fyr i peisen. -på fjellet snør det! Nå skal jeg senke skuldrene å finne hytteroen.

IMG_2534.JPG
IMG_2537.JPG
IMG_2532.JPG
IMG_2540.JPG