Jeg tror jeg slutter

IMG_9504.JPG

Jeg skriver tror, fordi jeg ikke er sikker. Men at jeg legger bloggen til sides en stund, det vet jeg. Og nå etter snart tre uker uten lyd fra meg er det på tide å komme med en grunn. 

IMG_9515.JPG

Jeg skriver dette med tungt hjerte. Blogg har vært en stor del av hverdagen min i mange år nå. Det er blitt en livsstil. Jeg har visst at denne dagen ville komme, hvor jeg skulle skrive dette innlegget, og på en måte er det litt godt at den er her nå. Når noe går fra å gi energi og glede til å bli en byrde og en energityv, er det ikke gøy lengre. Og det er lett for at dét skjer når man skal gjøre noe det egentlig ikke er tid til. 

Hverdagen min ser ikke ut slik den gjorde for syv år siden da jeg begynte å skrive for fullt. Nå er det andre prioriteringer som gjelder. 

IMG_9505.JPG

Jeg elsker å holde på med bilder og tekst så jeg kommer til å fortsette å dele på både snap (kargreg) og Instagram (karinagregersen) da disse mediene krever mye mindre tid enn hva det en blogg gjør.

Men jeg elsker familien min høyere og da er prioriteringen enkel.

Jeg legger med disse fantastiske bildene av meg og vår skjønneste lille pike som jeg merker krever mer av min tid som jeg med glede skal gi. 

IMG_9512.JPG
IMG_9524.JPG
IMG_9527.JPG

Tusen takk for alle de gangene du har klikket deg inn her. Kanskje skrives vi igjen❤️