Alltid godt å komme hjem

FullSizeRender.jpg

Mandag, jobb og snø... jeg har litt blåmandagsfølelse i dag. Jeg har gått rundt hele dagen å følt at noe ikke stemte. Jeg dobbeltsjekket at jeg hadde stilt frem klokken, jeg dobbeltsjekket bagen til lille E og min veske for å være sikker på at alt ble med. Men enda har jeg ikke gått på en brøler, så det må bare være følelsen.

FullSizeRender.jpg

Det var så godt å komme hjem i går. Ekstra digg å komme hjem midt på dagen slik at man får begynt å pakket ut å vasket klær. Alle mann var så slitne så vi tok oss en liten dupp, noe som resulterte i en slitt forskjøvet rutine. Håper vi er back on track på de gode vanene vi har opparbeidet allerede fra i dag av.

FullSizeRender.jpg

Fredrik reiste rett ut på jobb i dag. Så nå har jeg mange kvelder for meg selv til å pusle med å lage feriebok av bildene vi har tatt og redigere sammen filmklippene fra ferien til en film.

Hello Spring

FullSizeRender.jpg

1. mars og første vårmåned. For en deilig tanke. Lysere og varmer tider. Blomstene blir synlige og fuglekvitter kan høres. Vi pangstarter denne måneden med bursdagsfeiring og sydentur. Jeg har bursdag i morgen. Wihoo!!!

I dag har vært en travel dag. Eller ikke travel, men mye har skjedd. Jeg har jobbet på frisørsalongen fra ni til seks. En leietaker har flyttet ut og en ny én inn. Vi fikk det nye spisebordet vårt levert i dag så det har vi montert samt de ti stolene som vi kjøpte med (nei! nå lyver jeg, vi monterte riktignok bare fire før vi gav oss) vi fant det mer furnufig å sprette vinen og nyte et glass ved det nye bordet den siste halvtimen før vi måtte legge oss fremfor å montere de resterende seks stolene. 

IMG_8779.JPEG

Jeg fant disse bildene på Pinterest og syns de passet perfekt til et innlegg som dette. -Starten på vår og tiden hvor vi alle blomstrer litt ekstra. 

onsdag

IMG_8626.JPG

Hei og god formiddag. I går jobbet jeg på frisørsalongen fra ni til seks og når jeg kom hjem fikk jeg en liten time med lille E før hun måtte legge seg. Jeg satte meg i sofaen, med macen foran meg klar til å blogge, men den ble aldri åpnet. Jeg bare sank helt sammen. Jeg fikk Fredrik til å hente postpakken min og kjøpe sjokolade og jeg ble sittende på samme plass i sofaen helt til jeg gikk å la meg. Det er skikkelig endten eller med meg. Ikke noen mellomting. Noen kvelder etter at lille E har lakt seg kan jeg vakse hele huset og omtrent møblere om, andre kvelder løfter jeg ikke en finger. I går ble en slik èn.

IMG_8630.JPG
IMG_8634.JPEG
IMG_8629.JPG

Travle dager

IMG_8220.JPG

Hei dere. Disse dagene har vært så travel. Hver kveld etter at lille E har lakt seg har jeg vært på farten. Det har vært møter, kurs og seminarer. Hodet har vært så fullt når det har truffet puta om kveldene. 

IMG_8215.JPG
IMG_8222.JPEG
IMG_8214.JPG

Og apropos valentinesdagen i går, har den aldri blitt markert dårligere. Fredrik har reist offshore og jeg tenkte jeg skulle lure en liten gave oppi bagen hans som han skulle åpne. Jeg kjøpte en kokkekniv til samlinga, men i det jeg snek meg bort til bagen hans kom jeg heldigvis på at med en kniv i bagen blir han jo stoppet i sikkerhetskontrollen. Huff, jeg ser det for meg at han hadde blitt trukket tilbake i sikkerhetskontrollen og de ber om å få se i bagen hans og han helt uvitende får øye på den rosa pakken med hjerter på. Han hadde kommet til å blitt såå oppgitt over meg😂 Det ble med bare kortet, så får han gaven når han kommer hjem.  

IMG_8223.JPG

Timeout inspiration

IMG_7862.JPG

God formiddag. Jeg sitter på jobb og venter på neste kunde. Da jeg oppdaget at jeg hadde 20 min til overs var jeg rask med å lage en kopp svart gull og hente meg et blad.

IMG_7863.JPG
IMG_7870.JPG

Vi venter fortsatt på det nye spisebordet vårt fra Sixbondstreet, pg jeg gleder meg sånn til å få stua «opp å gå» igjen. Jeg har så lyst å prøve å få til en litt lun, koselig spisestue krok. Men jeg vet ikke helt hvordan jeg skal få det til enda. Om det er belysning, en reol/veggdeler eller fargen på veggen som må til for å få den feelingen jeg er ute etter. Jeg vet jo at et teppe på gulvet under bordet hadde gjort mye av jobben. Og jeg har så lyst på et viskoseteppe i gråtoner, men vi kan desverre ikke ha et så tett teppe på gulvet da vi har varme i gulvet. Men kanskje jeg finner litt inspirasjon i bladet jeg har hentet meg fra kundegruppen til frisørsalongen; Bo Bedre. 

IMG_7871.JPG

Ha en fin fin onsdag, dere💋