Laksemiddag

Du trenger for 2 personer:

laksefilet, agurk, sitronpepper, sukrin, sitron, eddik, rugmel, poteter, extra virgin oliven olje, creme fresh, brokkoli

Slik gjør du:            

 Sett på potetene. De bruker lengst koketid.

Skjer opp brokkoli og agurk så det er klart.             

Lag melblandingen, og dypp laksebitene i. Stek de på sterk varme på alle sidene slik at de får en skorpe. Skru så ned varmen på stekeplata og legg laksebitene med skinnsiden ned. Skvis sitron og strø sitronpepper over før du har på lokk og lar de hvile på svak varme.

På slutten av koketiden til potetene har du oppi brokkolien slik at de får dampet seg.           Agurksalaten: Fyll ei skål med lunkent vann og bland inn 2 ss sukrin og 1 ss med eddig. Bland godt, og ha i de tynnskjærte agurkskivene.

Skjermbilde 2014-03-04 kl. 12.29.29 AM.png