Har du lyst på flotte negler som setter finishen til ethvert antrekk og enhver anledning?

-Da kan jeg hjelpe deg!

Jeg er kurset i manikyr, pleie av naturnegl og gelènegler. For tiden legger jeg kun shellac da jeg velger å ha fokus på å ikke skade naturnegl og heller hjelpe naturneglen til å vokse seg sterk, frisk og så lang som kunden ønsker. Jeg bruker Spa Manikyrserien fra CND med terapeutiske kombinasjoner av beroligende og fuktighetsbevarende produkter av høy kvalitet med teknologisk avanserte stoffer for rensing og næring av huden. Mulighetene er mange med shellac med tanke på layering, dekor, sesongvariasjoner og masse mer. Shellac gjør neglene sterkere slik at de ikke brekker og resultatet er skinnende. Resultatet varer i ca 3 uker.


-prisliste-


-om shellac-

CND Shellac er verdens første originale farge med UV3 teknologi.  CND Shellac legges som en neglelakk og får utseende og holdbarheten til gele. Den sitter feilfritt i 14+ dager med en utrolig høy krystallklar glans uten riper, avskalling og matte overflater. Som om det ikke var nok, er nøkkelen til denne suksessen at den fjernes på bare 5 minutter uten noen filing på naturneglen.
Med enkelheten fra neglelakk og holdbarheten til gele er CND Shellac en Color Coat som gir eksepsjonell høyglans som varer i 14+ dager uten riper eller avskalling. Det trengs ingen filing på naturneglen verken før påføring eller under fjerning, noe som skiller CND Shellac fra fargede geleer og andre kunstmaterialer på markedet. Produktet har fått en enorm omtale verden over som den største innovasjonen innen skjønnhetspleie på over 30 år, både av profesjonelle og deres kunder.
Siden CND Shellac tørker med en gang, er den perfekt til både manikyr og pedikyr. Med en gang behandlingen er ferdig, er fargen helt tørr og det er umulig å påføre riper og hakk. Tenk deg hvor befriende det er å slippe den kjedelige tørketiden før man reiser fra salongen. Total behandlingstid er ca 30 minutter og inneholder da en enkel basemanikyr eller basepedikyr.

-Kilde: negleakademiet.no


-inspirasjon-