Havregrøt med fristende topping

Alt du trenger er havregryn og vann, som du koker opp og rører til du har passe tykkelse. Jeg har prøvd å bytte ut vannet med både lettmelk, soyamelk og rismelk. Og alt funker veldig bra. 

    Når det kommer til "topping" er det bare kreativitet som setter grenser. Noen bruker en smørklatt, sukker og kanel, noen bananskiver og blåbær, noen bare jordbærsyltetøy eller valnøtter med lønnesirup og andre har jeg sett strør over med kokos og diverse bær.

   Jeg har funnet min egen favoritt og det er cocosa-sukker, kanel, eplebiter og fryst blåbær. Namm<3 Grunnen til at jeg liker blåbærne i frøset tilstand er fordi jeg mener det skaper en viss kontrast i hele retten, da havregrøt (uten innrørt sukker) i seg selv kan virke litt tam.

DSC08186.jpg
-Karina

-Karina